Des del 7 de setembre fins el 5 d’octubre el Banc de Sang i Teixits proposa la campanya Tinc sang de sibarita, una oportunitat per a que els donants de sang puguin tastar els plats del millors cuiners de Catalunya.
L’encarregada d’obrir la campanya que se celebrarà als principals hospitals de Catalunya ha estat la cuinera Ada Parellada. També hi participaran grans noms de la gastronomia com Carles Gaig, Fermí Puig, els germans Roca, Diego Campos i Ferran Adrià, juntament amb la Fundació Alícia.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de relacionar els bons hàbits alimentaris amb la donació de sang per tal de fidelitzar i captar nous donants i, d’aquesta manera, recuperar part de les reserves de sang que s’han anat reduint al llarg de l’estiu.
Arran de l’èxit de la campanya de l’any passat, es recomana als donants que reservin lloc, dia i hora de la donació a través del web www.donarsang.gencat.cat.
Comentaris recents