Sobre el Bloc.

El Bloc de Bellvitge és un espai obert de comunicació que pretén fer difusió de serveis, recursos i novetats d’aquesta i d’altres biblioteques del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona, així com de notícies relacionades preferentment amb l’entorn de les ciències de la salut.

Està orientat principalment a totes les persones vinculades amb el Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge: estudiants, professors, PAS i personal de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Hospital Duran i Reynals.
Tanmateix, pot interessar també a qualsevol persona relacionada amb el seu àmbit temàtic.

Aquest bloc té com a objectiu fonamental augmentar la comunicació i participació dels usuaris amb la seva biblioteca, tot potenciant una vessant més lúdica i informal no exempta de qualitat i interès.

Per tal d’assolir aquest objectiu us convidem a col·laborar amb nosaltres aportant els vostres comentaris a les noticies o fent qualsevol aportació o suggeriment a infobbell@ub.edu.

=====================

Sobre el Blog.

El Blog de Bellvitge es un espacio abierto de comunicación que pretende hacer difusión de servicios, recursos y novedades de esta y otras bibliotecas del Centro de Recursos para el Aprendizaje y la Investigación de la Universidad de Barcelona, así como de noticias relacionadas preferentemente con el ámbito de las ciencias de la salud.

Está orientado principalmente a todas las personas vinculadas con el Campus de Ciencias de la Salud de Bellvitge: estudiantes, profesores, PAS y personal del Hospital Universitario de Bellvitge y del Hospital Duran y Reynals.
No obstante, puede interesarle también a cualquier persona relacionada con su ámbito temático.

Este blog tiene como objetivo fundamental aumentar la comunicación y la participación de los usuarios con su biblioteca, potenciando una vertiente más lúdica e informal no exenta de calidad e interés.

Con tal finalidad os invitamos a colaborar con nosotros aportando vuestros comentarios a las noticias o haciendo cualquier aportación o sugerencia a infobbell@ub.edu.

=====================

About the Blog.

The Bellvitge Blog is an interactive space designed to generate and channel services and resources, to publish news about the Bellvitge library and other libraries in the Learning and Research Resource Centre at the University of Barcelona and to keep the university community abreast of the latest developments in the world of health sciences.

While our principal users are the students, teachers and administrative staff on the Bellvitge Health Sciences Campus and personnel at the Bellvitge University Hospital and the Duran i Reynals Hospital, the Blog can also provide an important resource for professionals in other fields and all those who share a common interest in health sciences.

Our main objectives at the Blog are to provide dynamic channels of communication for users, to promote our library collection and to foster a working atmosphere that combines practical informality and a commitment to quality.

We would therefore like to invite all visitors to the Blog to publish their comments in our News section or to send their contributions and suggestions to infobbell@ub.edu.

=====================

=====================

El nostre decàleg.

Els autors d’aquest bloc són bibliotecaris de la Biblioteca del Campus de Bellvitge. No són professionals de la salut i la seva formació es correspon al seu perfil professional de documentalistes, per tant en cap cas poden donar consells o directrius de tipus sanitari. Sí que poden recollir-ne de tercers, però degudament identificats i sense posicionar-se en cap sentit.

Aquest lloc web no demana cap dada identificativa als seus visitants, ni tan sols a aquells que volen fer comentaris. En el cas de que els visitants les facilitin de manera voluntària, seran tractades amb confidencialitat i en cap cas seran transferides o venudes a tercers.

El lloc sí que registra les adreces IP dels comentaris per si fos necessària alguna actuació derivada dels casos reflectits a l’Avís legal del bloc. Altrament, aquestes adreces rebran el tractament de confidencialitat mencionat anteriorment.

Les despeses derivades del manteniment del bloc i del personal que hi participa estan sufragades pel Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la Universitat de Barcelona.

El Bloc del Campus de Bellvitge no està patrocinat per publicitat. Tanmateix, de manera ocasional, es poden visualitzar anuncis comercials que responen a la política de finançament de la plataforma tecnològica en que es basa i que és propietat de WordPress.com. Els autors no tenen cap tipus de control sobre l’aparició ni la tipologia d’aquests anuncis i en cap cas els hi repercuteixen els possibles beneficis econòmics que se’n derivin.

Darrera revisió: 18/05/2010


Logo del HUBc

Traduccions automàtiques (qualitat no garantida)

Logo de Twitter

Logo de Netvibes
Mai 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

View bibliotecadebellvitge's profile on slideshare

LLegiu els últims apunts dels blocs del CRAI:

RSS BLOCATECA: Els Blocs del CRAI

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS Departament de Salut – GenCat

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS MedlinePlus

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS Fil de RSS desconegut

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

Arxiu d’entrades

T’agradaria col·laborar amb nosaltres?


Proposant-nos algun canvi o millora?
Recomanant-nos algun bloc o pàgina web?
Demanant-nos que tractem algun tema?
Només cal que facis clic: AQUÍ

Logo del CRAI 2.0 de la UB

Logo de les BiblioEines del CRAI de la UB

Logo d'UBTV La Televisió de la Universitat de Barcelona

Fotos de la Biblioteca a Flickr

Creative Commons License

Aquest bloc i els seus continguts estan subjectes (si no s'indica el contrari) a una llicència de

Creative Commons

Healthcare 100 - eDrugSearch.com

PubMed Logo









Codi QR del Bloc del Campus Bellvitge

Codi QR del Bloc del Campus Bellvitge

blogs catala
Bitacoras.com
Bitàcoles.net
Top Temàtica

Estadístiques del bloc

  • 358.026 visites